Αντικομμουνισμός δεν είναι μόνον η κρυψώνα του αμόρφωτου…..

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ……

 

Το σαρδόνιο γέλιο των χορτασμένων, είναι το άλλοθι των δειλών, το αλάτι των άνοστων επαναστατών, το επιχείρημα των άσχετων και ανίδεων, είναι η καταφυγή των αναθεωρητών της ανάγκης και υποχρέωσης για αντίσταση και αγώνα, τον χρησιμοποιούν όσοι φτύνουν εκεί που πρώτα έτρωγαν.

Αντικομμουνισμός είναι η δόλια βρώμικη τακτική σπίλωσης όσων  παλεύουν να τελειώσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι η τροχοπέδη στην εξέγερση των καταπιεσμένων, των αδικημένων, είναι το κερασάκι του φασισμού.

Είναι η μέθοδος ανέλιξης όσων δεν έχουν  τη λύσσα να παλέψουν για να γίνουν αφεντικά στη θέση των αφεντικών και προτιμούν τη θέση των κλακαδόρων. Επομένως αντικομμουνιστές είναι και εκείνοι που θα ‘θελαν, αλλά δε μπορούν να βρίσκονται στη θέση των εκμεταλλευτών, στη θέση όσων αξιοποιούν την εργασία άλλων ανθρώπων για το δικό τους συμφέρον.

Αντικομμουνισμός είναι η εύκολη, ανέξοδη, πληρωμένη, διαδικασία προσφοράς υπηρεσίας στους φονιάδες των λαών, στους σφαγείς όσων αντιστέκονται για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.

Ο αντικομμουνισμός χρησιμοποιείται ως κοσμοπολίτικη έκφραση προστασίας των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και των λακέδων της. Ως μοχλός και  μανδύας κάλυψης του ψεύδους, της παραχάραξης της ιστορίας των αγώνων των λαών, είναι η προβολή της ανημποριάς των κουρασμένων να υπερασπιστούν αξίες και δίκαια.

Αντικομμουνισμός είναι η αισχρή ταύτιση του ναζισμού με τη μεγαλύτερη επανάσταση που γνώρισε ο άνθρωπος στην πορεία του μέχρι σήμερα, είναι κύριο όπλο της άρχουσας τάξης, των μόνων που δικαιούνται να παλεύουν ενάντια του κομμουνισμού, αφού τα συμφέροντα ακριβώς αυτών είναι που κινδυνεύουν. Οι υπόλοιποι αντικομμουνιστές είναι λακέδες τους, είναι σπογγοκολάριοι τους, και ακόμα χειρότερα για όποιον αντικομμουνιστή δεν ξέρει, πως όντας δούλος αλλότριων συμφερόντων, αυτός είναι και το πρώτο θύμα τους!

Σεπτέμβρης 2009

Advertisements

4 Σχόλια to “Αντικομμουνισμός δεν είναι μόνον η κρυψώνα του αμόρφωτου…..”

 1. ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Says:

  Αντικομμουνιστής,αντιφασίστας,αντιεξουσιαστής,κάθε σύνθετη λέξη
  μέ τό πρόθεμα αντι…εκφράζει τό αντίθετο.
  Είναι θεμιτό νά είναι κάποιος αντίθετος μέ έναν φασίστα,έναν κομμουνιστή,έναν φίλο τής σημερινής εξουσίας,αρκεί μέ πειστικά επιχειρήματα νά εδράζει τήν αποψή του.
  Η θέση τού ,πάς μή Ελλην βάρβαρος,είναι θεμιτή μέ τήν έννοια τής
  υπεροχής πολιτισμού,δημοκρατικότητος,επιστημοσύνης.
  Τό νά βάζεις κάποιον απέναντι μέ τή ταμπέλα τού αντικομμουνιστή
  καί νά τόν στολίζεις μέ μύρια όσα κοπρώδη επίθετα,όχι μόνο δέν
  πείθει,αλλά αντίθετα συσπειρώνει ενστικτώδικα καί τούς τυχόν συμπαθούντες συνοδοιπόρους,πού ανακαλούν τίς μεθόδους τού
  πατερούλη στάλιν.
  Εκείνες δηλαδή τίς μεθόδους γειτονικών μας κρατών,αλβανίας,βουλ
  γαρίας,γιουγκοσλαβίας,κλπ πού είχαν τήν ευτυχία διακυβέρνησης
  υπό κομμουνιστικό καθεστώς,αλλά μέ τή πτώση τών καθεστώτων αυτών οι διαφυγούσες υπήκοοί των εάν ήσαν όμορφες,εξυπηρε-
  τούσαν ευρωπαίους γέρους καί εάν ήσαν άσχημες,εσφούγγιζαν
  γηραλέους πρωκτούς.
  Λίγο προσεκτικότερη χρήση ταμπελών,αντικομμουνιστής κλπ δέν
  βλάπτει,απλά γιά λόγους τακτικής…

  Μου αρέσει!

 2. ΔΑΝΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Says:

  Αυτό το ποίημα είναι εκτός πραγματικότητας ένα παλαιοημερολογήτικο κείμενο ,σήμερα ο κομμουνισμός ιδιαίτερα στην Ελλάδα είναι χειρότερος απο τον φασισμό . Είναι η ιδεολογία και το άλλοθι των πιο αναδρομικών στοιχείων που σπρώχνουν την χώρα συνέχεια προς τα πίσω. .Στα διαλυμένα Πανεπιστήμια είναι πρωταγωνιστής στην διάλυση .Οπου επικρατούν οι συνδικαλιστές του είναι χειρότεροι και απο την Μαφία διαλύουν τα πάντα . Είναι το ιδεολογικό άλλοθι σε όλους τους διεφθαρμένους και όσους δεν τηρούν τους νόμους . Διότι κατ αυτό εάν δουλεύεις ακόμη και στο δημόσιο τα λεφτά τα καρπούνται τα μονοπώλια επομένως καλά κάνουν όσοι δεν δουλεύουν και κλέβουν. Τηρεί την » λενινιστική » τακτική κατεδάφισης των πάντων» ,αλλά ο Λένιν θεωρούσε ότι επάνω στα ερείπια θα οικοδομήσει μια νέα κοινωνία . Άσχετο εάν η κοινωνία που οικοδόμησε ήταν χειρότερη απο αυτήν που κατεδάφισε . Το δικό μας το ΚΚΕ δεν έχει καμιά εναλλακτική λύση εκτός απο την» δευτέρα παρουσία του Κομμουνισμού». Εξαπατούν συνειδητά τον λαό και καταστρέφουν την χώρα για να μην κλείσει το μαγαζάκι τους και μείνουν άνεργοι διότι όλοι είναι έμμισθα στελέχη του κόμματος. . Και τέλος όπως κάθε κόμμα έτσι και αυτό θα δεχθεί κριτική και σχόλια γιατί δαιμονοποιεί όσους το κριτικάρουν ,λές και είναι μουσουλμανική θρησκεία και εκμεταλλεύεται συναισθηματικά καταστάσεις της ιστορίας μας οι οποίες θέλουν ιστορική διερεύνηση και όχι αγίους και προσκυνήματα.

  Μου αρέσει!

 3. Δημήτριος Κρυστάλλης Says:

  Το οτι Κομμουνισμός είναι φασισμός, το έχει επιβεβαιώσει η ιστορία και στο παρελθόν και στο παρόν. Βλέπε Β. Κορέα, ΚΚΕ κλπ.
  Η μεγαλύτερη επανάσταση, απέτυχε να καθιερωθεί στην συνείδιση του κόσμου διότι δεν έλαβε υπ’ οψιν της τον ανθρώπινο παράγοντα και ενόμιζε οτι έχει να κάνει με αριθμούς και ρομπότ. Στοίχισε δε , κατα τους μετριότερους υπολογισμούς, μόνο στην ΕΣΣΔ κοιτίδα της 24.000.000 νεκρούς.

  Μου αρέσει!

 4. R5 Says:

  Και πράγματι οι σχολιαστές επιβεβαιώνουν ότι αντικομμουνισμός είναι η ιδεολογία του ηλίθιου.
  Απλά, δυστυχώς, είναι και η μόνη ιδεολογία της ελληνικής αστικής τάξης

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: